HTML

Magyar Közélet

Drága Nemes és Nemzetes (és Vitézi) Magyar Közéletünk furcsaságai és "drámái" - enyhén cinikus és erősen kritikus tálalásban...Továbbá: gondolatok a tágabban vett létezésről...

Média-mánia

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.12.09. 00:20 Értelmező

Forradalmat akarok! Vagy mégsem?

Rájöttem: forradalmat akarok. Mindig is azt akartam - az, hogy eddig nem így éreztem, valamiféle hibás idegi működés következménye lehetett, nyilván. De mára felülbíráltam magamban ezt a hibás gondolatsort...és rájöttem: igen, forradalmat akarok, még több forradalmat.

Mindenhol. Nem csak a fülkékben - a virágárusnál, a metróban, a villanyszerelőnél, a pizzériában - mindenütt!


És permanens forradalmat szeretnék. Most már arra vágyom, hogy sose szakadjon meg a forradalmak és vezérek sora az én életemben - de a gyerekeimet és unokáimat is szeretném abban a szerencsében részeltetni, hogy folytonos forradalomban és vezérek irányítása alatt nőjenek fel! Nincs és nem is volt ennél hőbb vágyam - talán most teljesülhet.

És úgy gondolom: nekünk, magyaroknak, történelmi kötelességünk, hogy újra megbuktassunk egy világrendet. Ahogy - állítólag - 56-ban is mi buktattuk meg a kommunizmust (kár, hogy erről a SZU-ban még majd 35 évig még nem vettek tudomást), úgy most a kapitalizmus megbuktatása a mi célunk. Ez a Nemzet nem érheti be kevesebbel. Most majd bebizonyíthatjuk a minket lenéző és kizsákmányoló büdös kapitalistáknak, hogy mire vagyunk képesek. Megrengetjük a zsidó-amerikai tőkés tengely pénzügyi világuralmát. Nekünk ez a történelmi kötelezettségünk, muszáj meglépnünk...Ettől visszaáll majd történelmi nagyságunk, becsületünk a világ nemzetei előtt. Csodálni fognak bennünket, Washingtontól Warsóig, Helsinkitól Athénig....

És még valami: szerintem itt az idő felszámolni az ócska, dekadens, nyugati demokráciát kis hazánkban. Vissza kellene hozni a törzsi döntéshozatalt, Ópusztaszerre kéne vinni a Vének Tanácsát (a kormány helyére lépne), és a Törzsi Tanácsot is (a parlamentet váltaná) itt kellene életre kelteni. A jogrendünket pedig a Táltos Kódex szabályaira alapozhatnánk.

Ezektől az intézkedésektől visszatérne ősi erkölcsünk, haldokló társadalmunk szaporodásnak indulna, megerősödne tartásában, visszaszorulnának deviáns életformáink....Végre a génjeinkben hordozott ősi mintáknak megfelelő életet élhetnénk. Talán még egy-két jurtát is felhúzhatnánk, visszatérhetnénk újra a lótartásra...és tömegsport lehetne a nyilazás (meg a nyulazás).

Vissza kéne hát térni az ősi magyar útra.

No meg, felébredni, mert lehet, hogy akik erről álmodnak, akik a terv követői, azok egyszer csak felébrednek és azt érzik majd: a bilibe lóg a kezük. Vagy ha még nem, majd oda fog lógni. Főleg, ha a világ azt mondja: kövessük csak a most "kijelölt" (mondjuk ki: parancsba adott, kikényszerített) magyar utunkat... Még megtörténhet, hogy azt mondják: menjenek ezek a magyarok oda, ahová akarnak, tesz rájuk a nyugati világ..ha egyszer demokratikusan keletre fordulnak, menjenek a büdös francba...Már most hallani ilyen hangokat a nyugati sajtóban -hadd menjenek a magyarok a saját útjukon.

Mindegy, kapja meg ez a társadalom a Sorstól, s Forradalomtól és a jog helyett az erkölcsre építő Vezéreitől, amit megérdemel. Ha Ópusztaszert, akkor azt. Ha a nyugati demokráciát, akkor meg azt....

Szólj hozzá!

Címkék: közélet magyarország kormány szabadság demokrácia forradalom nyugat nép hatalom kelet fülke politika.


A bejegyzés trackback címe:

https://dramaket.blog.hu/api/trackback/id/tr842503457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása